Bedrijf

Ons bedrijf

Carrosserie Rijhove bvba is een ervaren gents carrosseriebedrijf, gespecialiseerd in het herstellen van koetswerk van alle merken personenwagens en lichte bedrijfswagens. In 1947 al startte Robert Van der Vinck het familiebedrijf op, in 1974 werd de fakkel overgedragen aan Gilbert Vanlancker.

Ondertussen is Carrosserie Rijhove uitgegroeid tot een werkplaats van 1000m² met klantenparking van 250m², in 2003 werd Carrosserie Rijhove omgevormd tot bvba. Momenteel werken er 14 opgeleide werknemers met passie voor hun vak en liefde voor uw wagen en wordt alles in goede banen geleid dankzij Rita, Fabienne en Nick!

Dankzij haar toewijding en oog voor detail, haar expertise en kwaliteitsvolle werk kreeg Carrosserie Rijhove al in 1992 het Eurogarant label. In 1999 volgde ook het ISO9002 certificaat, waarmee de klant niet alleen garantie heeft op een puik eindresultaat, maar verzekerd is van optimalisatie van het hele werkproces, van ontvangst tot ophaling wagen. Inmiddels wordt Carrosserie Rijhove ook door de meeste verzekeringsmaatschappijen als erkende hersteller voorgedragen.

Wagens herstellen zijn bij Carrosserie Rijhove een passie, elke wagen wordt door ons hoogopgeleid team op de best mogelijke manier, met kwaliteitsvolle materialen en volgens de meest hedendaagse standaarden hersteld, via een grondige technische checkup bent u tevens verzekerd van optimale veiligheid!

Het Carrosserie Rijhove team
Ons contacteren